< Previous by Date Date Index Next by Date >
< Previous in Thread Thread Index Next in Thread >

Re: [repro-users] [lumicall-users] "-1" after port in CANCEL message


Having realised that the errors relate solely to the CANCEL message, I compared the code of the CANCEL message with the REGISTER message, modified the code for 'host' and 'port' accordingly and the errors have been resolved completely.

The CANCEL message does not contain the brackets around IPv4 [ ] and there is no ':-1' appended.  There are no errors in the server logs.  Below we can see the CANCEL message working correctly in ADB logcat:


09-30 14:29:13.998   25339-3888/com.domain I/IntegratedSipProvider﹕ Sending message:
    CANCEL sip:+447984972374@xxxxxxxxxx;transport=tls SIP/2.0
    Via: SIP/2.0/TLS 10.61.217.202:59164;rport;branch=z9hG4bK37679
    Max-Forwards: 70
    To: <sip:+447984972374@xxxxxxxxxx;transport=tls>
    From: <sip:+447479189410@xxxxxxxxxx>;tag=z9hG4bK08720537
    Call-ID: 576375548143@10.61.217.202
    CSeq: 2 CANCEL
    Contact: <sip:+447479189410@10.61.217.202:59164;transport=tls>
    Expires: 3600
    User-Agent: domain/1.4.3/MP-S168
    Content-Length: 0
09-30 14:29:14.418   25339-2606/com.domain I/IntegratedSipProvider﹕ message:
    SIP/2.0 200 canceling
    Via: SIP/2.0/TLS 10.61.217.202:59164;received=188.29.164.39;rport=56838;branch=z9hG4bK37679
    To: <sip:+447984972374@xxxxxxxxxx;transport=tls>;tag=364660755d8ca6c0205a1abd0319a354-cb1d
    From: <sip:+447479189410@xxxxxxxxxx>;tag=z9hG4bK08720537
    Call-ID: 576375548143@10.61.217.202
    CSeq: 2 CANCEL
    Server: OpenSIPS (2.1.1 (x86_64/linux))
    Content-Length: 0
09-30 14:29:14.624   25339-2606/com.domain I/IntegratedSipProvider﹕ message:
    SIP/2.0 487 Request Terminated
    Via: SIP/2.0/TLS 10.61.217.202:59164;received=188.29.164.39;rport=56838;branch=z9hG4bK37679
    To: <sip:+447984972374@xxxxxxxxxx;transport=tls>
    From: <sip:+447479189410@xxxxxxxxxx>;tag=z9hG4bK08720537
    Call-ID: 576375548143@10.61.217.202
    CSeq: 2 INVITE
    Server: domain/1.4.3/SM-G900F
    Content-Length: 0


Shall I Email the fix here or submit a commit to Github?